Bemutatkozunk
  • Innováció menedzsment tanácsadás
  • Ötlettől a piacig
  • 20 éves tapasztalat
  • Híd a tudomány és az üzleti világ között
  • Nemzetközileg elismert

Az LC Innoconsult International a Laser Consult Kft márkaneve.1992-ben azzal a céllal alakultunk, hogy komplex innovációs szolgáltatások nyújtásával végigkísérjük ügyfeleinket az innovációs ötlettől kezdve egészen a szellemi termék értékesítéséig.

Feladatunknak tekintjük a szolgáltatásaink által a szellemi termékek hasznosításának elősegítését, az innovatív megoldásokból üzleti érték teremtését, a kutatóhelyek és a vállalkozások együttműködésének elősegítését, valamint a hazai felsőoktatás fejlesztését, innovációs tevékenységének szakmai támogatása által. Sikeres működésünk alapja cégünk filozófiája, melyben kiemelt hangsúlyt fektetünk a partnereinkkel történő bizalmi kapcsolat kiépítésére, a hosszú távú, sikeres együttműködések kialakítására.

Nemzetközi kapcsolatrendszerünk az utóbbi években globálissá nőtte ki magát, aminek köszönhetően a világ szinte minden jelentősebb gazdasági övezetében tevékenykedő ügyfelekkel és stratégiai partnerekkel dolgozunk együtt. Jelenleg cégünk 19 stratégiai partner céggel dolgozik együtt és ezen felül több, mint 100 olyan szakmai kapcsolattal rendelkezik, akikhez fordulhatunk partnerkeresési megbízással.

Cégünknek a szegedi székhelyén kívül Budapesten és Hong Kong-ban is van képviseleti irodája.